Priser och betalning 

Psykoterapi 45 min 1150 kr

Krisstöd 45 min 1150 kr

Konsultation 45 min 1150 kr


Psykologmottagningen är kontantfri. Du betalar i receptionen, antingen med kort eller swish, och du kan välja att betala innan eller efter besöket.


Observera att psykologtjänsterna inte subventioneras av den offentliga vården. Det innebär att frikort inte gäller och att du själv står för hela kostnaden för besöket. I vissa fall kan hemförsäkring täcka kostnaden. Kontrollera detta med ditt försäkringsbolag.

Bokning och återbud 

Du kan boka nybesök online via ChiropraktikAkutens hemsida eller via receptionen på telefon 040-30 17 08. Återbesök bokar vi i samråd när vi kommit överens om detta.


Om du önskar ha samtal via digital länk vänligen välj nybesök online vid bokning via hemsidan, eller uppge önskemålet till receptionen via telefon. Du kommer sedan få en länk till den e-postadress du uppger och en kod till det mobilnummer som du uppgett. 

 

Ombokning och återbud bör ske senast 12 timmar före avtalad tid. Utebliven tid debiteras. På kvällar och helger när receptionen är stängd går det bra att prata in på telefonsvararen eller skicka ett mail till info@chiropraktikakuten.se. Vid lättare sjukdomssymtom har du naturligtvis också möjlighet att boka om till samtal via länk. Ring då receptionen, så hjälper de dig.

Adress

Fischer Psykologi samarbetar med ChiropraktikAkuten och har mottagning i deres trivsamma lokaler på Gustavsgatan 34 på Limhamn.

ChiropraktikAkuten

Blogg

Tveka inte att kontakta mig om du har ytterligare frågor.

Välkommen!